Αθλητικά

Παίκτης της ΑΕΚ ο Ροδόλφο Πισάρο – Έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές

Αίσιο τέλος στην ιστορία με τον Ροδόλφο Πισάρο για την ΑΕΚ. Ο Μεξικανός αναμένεται μέχρι την Κυριακή (16.07) στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει το deal του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φοράει από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ροδόλφο Πισάρο. Ο Μεξικανός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση, αποδεσμεύεται από την Ίντερ Μαϊάμι και μέχρι την προσεχή Κυριακή αναμένεται να έχει υπογράψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Πισάρο αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα μέχρι την Κυριακή (16.07) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Οικονομικοί παράμετροι και διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά η όλη συζήτηση -αρχικά- είχε γίνει για διετή συμφωνία. Δεν αποκλείεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου να είναι και μεγαλύτερη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το επεισόδιο με τον Στεφάν Λανουά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δέχτηκε φραστική επίθεση κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην OPAP Arena για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ