Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Γεμίζει σκάουτερ η Λεωφόρος – Στο «στόχαστρο» ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (30/04, 20:00, LIVE από το Newsit.gr) την ΑΕΚ, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και στο εξωτερικό.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ θα κρίνει πιθανότατα τον τίτλο στη Super League 1, με τις δύο καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος να αναμετρώνται στη Λεωφόρο, με όλα τους τα αστέρια (πλην των τραυματιών Αϊτόρ και Αραούχο).

Ως εκ τούτου, στο γήπεδο του “τριφυλλιού” ετκιμάται ότι θα βρεθούν και πλήθος σκάουτερ από ομάδες της Ευρώπης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», θα υπάρχουν “κατάσκοποι” από τις Βιγιαρεάλ, Αταλάντα Σαμπντόρια, Γένοβα, Φιορεντίνα, Στουτγάρδη, Καϊζερσλάουτερν, Κολωνία και Σέλτικ, με βασικό πρόσωπο ενδιαφέροντος, τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα