Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Πάρις Λι πριν το Game 4 με το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το Game 4 (27/5, 19:15) των ημιτελικών της Basket League κόντρα στο Περιστέρι, με τον Πάρις Λι να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του.

Ο Λι υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός προπόνησης για να προφυλαχθεί, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο Παρασκευή, για να ξέρει ο Χρήστος Σερέλης αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League και το τέταρτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον Αμερικανό γκαρντ να “παλεύει” πια για να προλάβει να φωνάξει “παρών”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός – Εφές ανάλυση: Η σωματική και πνευματική κούραση από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λύγισε τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ
Η άμυνα και η επίθεση του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε σε καλό επίπεδο, την ώρα που η Εφές Αναντολού βρήκε έναν ήρωα στο πρόσωπο του Κορντινιέ και άλωσε το ΣΕΦ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ 6