Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Για τρίτη μέρα δεν έγινε η προπόνηση στο Κορωπί λόγω χιονιού

Το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Κορωπί παραμένει καλυμμένο από το χιόνι και έτσι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κατάφερε να προπονηθεί για μία ακόμη ημέρα.

Αυτή ήταν μάλιστα η τρίτη διαδοχική για τους “πράσινους” λόγω κακοκαιρίας, με το προπονητικό τιμ του Σέρβου τεχνικού, να έχει δώσει πρόγραμμα εκγύμνασης στους παίκτες για το σπίτι.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει πια, όπως και πολλές άλλες ομάδες, να “καθαρίσει” ο αγωνιστικός χώρος από τα χιόνια, για να επιστρέψει στην δράση και την προετοιμασία για την επανέναρξη των αγώνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα