Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Κάνω πρόταση 20 εκατ. ευρώ στον Αλαφούζο να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη”

Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Κάνω πρόταση 20 εκατ. ευρώ στον Αλαφούζο να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέστησε σαφές ότι δεν αναλαμβάνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός χωρίς γήπεδο, ενώ έκανε πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο με 20 εκατομμύρια ευρώ να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ ενημέρωσε τον κόσμο για την πρόταση του στον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θα ζητήσουμε από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές. Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω καμία ΠΑΕ. Κάνω μια πρόταση 20 εκατ στον Αλαφούζο να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη“, τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ανεξάρτητα από το θέμα του γηπέδου, έχω τονίσει πως ο σύλλογος πρέπει να στηριχτεί και να ανήκει στον κόσμο. Έτσι μπορεί να εξασφαλίσει το μέλλον. Είναι αδύνατον να στηρίζεται μόνο σε έναν άνθρωπο η ομάδα, όταν οι απαιτήσεις αυξάνονται διαρκώς. Ο Παναθηναϊκός χωρίς την ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου δεν θα προχωρήσει. Ο άλλοτε πρέσβης του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη δεν υπάρχει. Στο μπάσκετ κατεβήκαμε σκαλοπάτι στην Ευρώπη και στον Ερασιτέχνη ήμασταν ανυπόληπτοι και πολλά τμήματα ήταν στην Α2. Σημάνω συναγερμό, είναι το τελευταίο καμπανάκι πριν την ολική καταστροφή. Μου ζητήθηκε να μπω στην ΚΑΕ, το έκανα, μου ζητήθηκε να σώσω τον ερασιτέχνη, το έκανα. Μου ζητάτε να μπω στην ΠΑΕ, είμαι έτοιμος να το κάνω αυτό. Πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και μέσα στον επόμενο χρόνο πρέπει να γίνουν τα εξής:

Η πολιτεία να θωρακίσει την Παναθηναϊκή Πολιτεία στον Βοτανικό. Να εγγραφούν περισσότερα μέλη στην ομάδα και όλοι οι επιφανείς Παναθηναϊκοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν. Εν συνεχεία θα ζητήσουμε από τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρήσει τις μετοχές. Χωρίς γήπεδο δεν αναλαμβάνω καμία ΠΑΕ. Κάνω μια πρόταση 20 εκατ στον Αλαφούζο να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη. Θα δωρίσω τις μετοχές της ΚΑΕ, η αξία των οποίων ανέρχεται στα 25 εκατ και αποτελεί μεγάλο brand name και όχι μια χρεοκοπημένη ομάδα που ζει το δικό της brexit. Κουράστηκα να παλεύω μόνος μου. Κουράστηκα να είμαι ο μόνος που παλεύει. Δεν υπάρχει κανείς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις