Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας επανέρχεται για τον Γιώργο Βαγιαννίδη

Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν το όνομα του Έλληνα διεθνή μπακ στο προσκήνιο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο, με τον διεθνή μπακ – χαφ να αποτελεί το μεγάλο στόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Όπως αναφέρει η «A Bola» ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του τρεις προτάσεις για τον Γιώργο Βαγγιανίδη, ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο project εντός του συλλόγου.  Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα «λιοντάρια» θα καταθέσουν την τελική τους πρόταση για την απόκτηση του 22χρονου μετά τις 25 Μαΐου, με το ποσό να αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα ο σύλλογος προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, έναντι 1.3 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο, με την Σπόρτινγκ να ευελπιστεί πως το «τριφύλλι» θα πει το ναι και θα χωρίσει τον Βαγιαννίδη.

Άλλωστε όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο «Βάγια» φέτος μπορεί να πουληθεί σε σχέση με πέρσι, με τους Πορτογάλους οι οποίοι εδώ και μήνες έχουν δείξει «ζωηρό» ενδιαφέρον να ευελπιστούν να εντάξουν τον βασικό δεξιό μπακ – χαφ της Εθνικής στο δυναμικό τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα