Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Πανέτοιμος ο Μπερναρ στο ξεκίνημα των play off της Super League

Ο Μπερνάρ του Παναθηναϊκού έκανε σήμερα την μικροεπέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κολικό στο νεφρό που τον άφησε εκτός από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τα νέα που προκύπτουν είναι ευχάριστα.

Όλα πήγαν καλά στον Παναθηναϊκό με την μικροεπέμβαση που έκανε ο Μπερνάρ και όπως όλα δείχνουν, δεν θα ισχύσουν οι αρχικές εκτιμήσεις – φόβοι, για την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός όχι μόνο θα προλάβει την πρεμιέρα των play off της Super League, αλλά θα γίνει προσπάθεια να είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση στην έδρα του Ατρομήτου, για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα