Αθλητικά

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή Γκατσίνοβιτς στην αποστολή, εκτός ο Σάντσες

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού (14/5, 20:00) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 9η αγωνιστική των play off της superleague 1.

Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού έμειναν ο τραυματίας, Φώτης Ιωαννίδης και Φακούντο Σάντσες, ενώ επανήλθαν -σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό- οι Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην 23μελή αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα