Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση για Γουένιεν Γκέιμπριελ με τα πράσινα

O Νοτιοσουδανός πάτησε παρκέ

Ο Γουένιεν Γκέιμπριελ έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον Νοτιοσουδανό μπασκετμπολίστα να συναντά τον παλιό του συμαπαίκτη στους Λος Άντζελες Λεικερς Κέντρικ Ναν.

Από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ και κατευθείαν για προπόνηση ο Γουένιεν Γκέιμπριελ. Ο 27χρονος μπασκετμπολίστας ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να καλύψει κενό του Ματίας Λεσόρ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 4 μήνες, έκανε ανήμερα των Χριστουγέννων την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.

Ο Νοτιοσουδανός σέντερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, ενώ όπως ήταν αναμενόμενοι είχε θερμή χειραψία με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν.

Επίσης ο πρώην παίκτης της Μακάμπι είδε ξανά (ως συμπαίκτη) τον Κέντρικ Ναν, με τον οποίο είχαν παίξει στους Λέικερς στο ΝΒΑ.

Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (27/12/24, 21:30) εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο