Σάββατο, 27 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: «Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίσπορ για μετεγγραφική υπόθεση» – Στη Τουρκία γράφουν για τον Γιουσούφ Σαρί

Παναθηναϊκός: «Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίσπορ για μετεγγραφική υπόθεση» – Στη Τουρκία γράφουν για τον Γιουσούφ Σαρί
APE

Ο Παναθηναϊκός εμπλέκεται σε μετεγγραφικά σενάρια και εμφανίζεται να βρίσκεται σε επικοινωνία με την Άδανα Ντεμίσπορ. Η περίπτωση του Γιουσούφ Σάρι εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Όπως αναφέρει “τιτίβισμα” του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου από την Τουρκία, ο πρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ για μεταγραφική υπόθεση.

“Στην Αθήνα μετέβη ο αντιπρόεδρος της Αδάνα Ντεμίρσπορ, Μετίν Κορκμάζ, για να έχει μεταγραφικές συνομιλίες με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ”, αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, ο οποίος είχε αποκαλύψει αι τη συμφωνία των “πρασίνων” με τον Φατίχ Τερίμ.

Σύμφωνα με το Ajansspor και τον δημοσιογράφο, Σαλίμ Μανάβ, ο Φατίχ Τερίμ, έχει σκανάρει τον 25χρονο εξτρέμ της Άδανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σαρί!

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει από την ομάδα να κινηθεί για τον παίκτη ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 ματς σκοράροντας δυο φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Στο παρελθόν, ο Σαρί έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ. Είναι διεθνής με την Τουρκία, μετρώντας 4 συμμετοχές και ένα γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις