Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Θέλτα: “Μέσα” ο Λεντέσμα

Μια επιστροφή “σημάδεψε” την προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού τη Δευτέρα, την πρώτη ενόψει της αναμέτρησης με τη Θέλτα για το Europa League.

Μετά από 10 ημέρες απουσίας -λόγω ενοχλήσεων- ο Κριστιάν Λεντέσμα επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση με την Θέλτα.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Λέτο ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Σάμπα γυμνάστηκε ατομικά, με τον Αργεντινό να προλαβαίνει το ματς, σε αντίθεση με τον Κογκολέζο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΑΕΚ για το επεισόδιο με τον Στεφάν Λανουά στη Νέα Φιλαδέλφεια
Σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δέχτηκε φραστική επίθεση κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην OPAP Arena για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ