Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζόνσον και Βουγιούκα κόντρα στον Άρη!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Τζόνσον και Βουγιούκα κόντρα στον Άρη!
ΦΩΤΟ Intime

Χωρίς τους Γουέσλι Τζόνσον και Ίαν Βουγιούκα αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για την Θεσσαλονίκη, όπου αύριο (15/2) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη αλυριο (15/2) στο Αλεξάνδρειο, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική της Basket League. Εκτός αποστολής των “πρασίνων” έμεινε ο Ίαν Βουγιούκας και  λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, ο Γουέσλι Τζόνσον.

H ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Με μια προπόνηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα (14/2) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εν όψει της -εξ’ αναβολής- αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (15/2, 17.00) για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League. Εκτός αποστολής έμειναν ο Ουέσλι Τζόνσον, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος, καθώς και ο Ίαν Βουγιούκας, ενώ οι Κώστας Παπαδάκης και Νίκος Περσίδης θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις