Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε Κομοτηνή Λίνο και Κίτσιου

Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Με αλλαγές στα άκρα της άμυνας θα παραταχθεί ο “δικέφαλος του Βορρά”.

Ο Χούμπ Στέφενς άφησε εκτός αποστολής τον Λίνο, ο οποίος δεν προπονήθηκε το Σάββατο για προληπτικούς λόγους μετά το κάταγμα στο μετακάρπιο που υπέστη, καθώς και τον Στέλιο Κίτσιου.

Έτσι είναι δεδομένο ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με διαφορετικούς ακραίους αμυντικούς στην αναμέτρηση της Κομοτηνής (με Τζαβέλλα και Σκόνδρα, ενώ εντός αποστολής είναι και ο Σπυρόπουλος)

Εκτός έμειναν και οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Λόπεθ, Γκαρσία, Κάτσε, Τζανδάρης, Ολίσε και Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Πανθρακικό: Χακόμπο, Γλύκος, Τζαβέλας, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Λόρενς, Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Βούκιτς, Νέτσιντ.

Διαβάστε ακόμα…

Στέφενς: Με αυτοπεποίθηση στην Κομοτηνή

Κάταγμα ο Λίνο!

Σαββίδης: Δεν θα γύριζε το ματς χωρίς τον κόσμο

Πρόβλημα με Λίνο στον ΠΑΟΚ

Στοχ: Ολοένα αγαπώ και περισσότερο αυτό το μέρος

Στέφενς: Μετά το 0-2 είδα τον καλύτερο φετινό ΠΑΟΚ

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟΚ μετά από… ροντέο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα