Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ: «Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μου είπε να έρθω»

ΠΑΟΚ – Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ: «Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μου είπε να έρθω»
ΦΩΤΟ intime

Ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ ήρθε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, για την απόκτησή του από τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε ένα εκατομμύριο ευρώ στη Γουότφορντ για τον Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ και αυτός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Μιλώντας στα ΜΜΕ δε, ο 29χρονος Νιγηριανός αμυντικός υποστήριξε ότι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν αυτός που τον συμβούλευσε να επιλέξει τους Θεσσαλονικείς για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Εκόνγκ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και την πόλη. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ομάδα αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μιλήσαμε με τον προπονητή και δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για να με πείσει να έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι το πότε θα ξεκινήσει η δουλειά.

Ελπίζω όλα τα διαδικαστικά να τελειώσουν γρήγορα και να πάω στην Ολλανδία όσο πιο νωρίς γίνεται… Μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις