Αθλητικά

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70: Σόου από Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ να πραγματοποιεί μεγάλη εμφάνιση και να κάνει τα πάντα στο παρκέ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα την Καρδίτσα με 85-70 στη Θεσσαλονίκη για τη Basket League κι έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έδειξε λίγο από το τεράστιο ταλέντο του, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας.

Ο Αμερικανός NBAερ άγγιξε το triple-double, μετρώντας 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο θετικό αποτέλεσμα.

Στο 10-15 ανέβηκαν οι Θεσσαλονικείς, στο 8-17 έπεσαν οι Θεσσαλοί στην κατάταξη των playouts της Stoiximan Basket League.

Το σόου του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ:

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-18, 36-30, 60-51, 85-70.

ΠΑΟΚ (Νεραντζάκης): ΜακΝις 10 (9 ριμπάουντ), Φρίντρικσον 17 (4/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Μίχαλακ 7 (7 ριμπάουντ), Άλστον 13 (9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Τάουνς 4 (4 ριμπάουντ), Τσιακμάς, Τσαϊρέλης 8, Μαργαρίτης 3, Αρσενόπουλος, Σκουλαριώτης 2, Σωτηρίου, Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ 19 (10 ριμπάουντ, 9 ασίστ).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Παπανικολόπουλος): Μπιουκάναν 11 (7 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Μενέγκα 8 (3 ριμπάουντ), Καμπερίδης 10 (3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ΜακΚόλουμ 10 (6 ασίστ), Μακ 17 (3 ασίστ), Καπετάκης, Δίπλαρος 3, Χρηστίδης 2, Τσούκας, Αβδάλας, Σάιμπερτ, Γιάνκοβιτς.

Τα ομαδικά στατιστικά του ΠΑΟΚ: 22/42 δίποντα, 9/25 τρίποντα, 14/20 βολές, 52 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 13 λάθη, 4 κλεψίματα, 4 τάπες.

Τα ομαδικά στατιστικά της Καρδίτσας: 19/42 δίποντα, 8/30 τρίποντα, 8/11 βολές, 31 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 6 λάθη, 10 κλεψίματα, 2 τάπες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi)
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 2