Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Champions League και Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς Champions League και Κράσνονταρ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του την “γκέλα” με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή του στο σπουδαίο παιχνίδι με την Κράσνονταρ, για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς κινούνται πλέον στους ρυθμούς της ρωσικής ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη μεγάλη αναμέτρηση, αφού πρώτα υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ Covid-19.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Όταν τα παιχνίδια είναι πολλά, η μετάβαση ενίοτε είναι απότομη. Κι αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνηθίσει δεδομένου ότι αυτή τη σεζόν θα συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις.

O Δικέφαλος κόντρα στον Ατρόμητο δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε τρεις βαθμούς, αλλά τώρα καλείται ν’αφήσει πίσω του το πρωτάθλημα, κρατώντας τα συμπεράσματα του και να επικεντρωθεί στον αγώνα με την Κράσνονταρ για το Champions League.

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου (19.09) στη Νέα Μεσημβρία με τεστ (άλλο ένα) Covid 19. Στη συνέχεια όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Παρασκευής (18.09) ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική. Την Κυριακή (19.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις