Στο επίκεντρο της κριτικής του προπονητή του Παναθηναϊκού βρέθηκαν οι Λέτο και Χριστοδουλόπουλος από τους οποίους ζητήθηκε να είναι πιο απλοί και να μην κουβαλούν τόσο την μπάλα.
Γενικότερα, όμως ο Νιόπλιας δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του. “Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Αυτό που μετράει είναι η πρόκριση αλλά πρέπει να ευχαριστούμε και τον κόσμο που έρχεται να μας δει” τόνισε ο 45χρονος τεχνικός.
Στη συνέχεια ο Νιόπλιας έστρεψε το βλέμμα όλων στο ματς με την Λάρισα: “Το κύπελλο θα το δούμε πάλι όταν έρθει η ώρα. Τώρα έχουμε το ματς με την Λάρισα. Είμαστε έξι πόντους μπροστά και πρέπει πάση θυσία να περάσουμε από το Αλκαζάρ για να διατηρήσουμε την διαφορά”.
Παράλληλα για αρκετή ώρα οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αγώνα με την ΑΕΚ με τον Νιόπλια να σταματάει πολλές φορές την προβολή και να επισημαίνει στους παίκτες τα λάθη τους.