Αθλητικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 1-0: Ο Ουσμάν Ντεμπελέ την ανέβασε στο +6

Ακάθεκτη στη Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ της έδωσε τη νίκη επί της Λανς (1-0) και της έδωσε”αέρα” 6 βαθμών, στην “κούρσα” στη League 1.

Την τρίτη της σερί νίκη στη League 1 -και 8η συνολικά- πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, επικρατώντας εντός έδρας της Λανς με 1-0, σε ματς για την 10η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Παρί βρήκε το γρήγορο γκολ με τον Ουσμάν Ντεμπελέ, μόλις στο 4′ και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας στο +6 από τη δεύτερη, Μονακό (τρία ματς χωρίς νίκη η ομάδα του Πριγκιπάτου, με δυο σερί ήττες). Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 59′ με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Κουσάνοφ.

Αποτελέσματα και σκόρερ της 10ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 01/11

Μονακό-Ανζέ 0-1

(29’ Αολού)

Λιλ-Λιόν 1-1

(17′ Ντέιβιντ – 90’+1′ Φοφανά)

Σάββατο 02/11

Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς 1-0

(4΄Ντεμπελέ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μίμης Δομάζος: «Ο πατέρας μας θα είναι πάντα κοντά μας όσο ψηλά κι αν βρίσκεται» συγκινούν Ράνια και Ευαγγελία
«Με όλη μας την αγάπη, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου ομαδικής προτίμησης, που τον αγάπησε και τον θαύμασε», λένε η Ράνια και η Ευαγγελία Δομάζου-Μοσχολιού
Ο αείμνηστος «στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμης Δομάζος