Ο Πέδρο Τσιριβέγια έφθασε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιλέξει τους “πράσινους”, αλλά και στα επικείμενα παιχνίδια με τη Ρέιντζερς στα προκριματικά του Champions League.
Λίγο πριν βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Πέδρο Τσιριβέγια αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του “τριφυλλιού” και τόνισε τη σημασία των αγώνα του Champions League στην επιλογή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι πρώτες δηλώσεις του Τσιριβέγια
Για την απόφαση να έρθει στον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία εύκολη απόφαση. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλες βλέψεις και φιλοδοξίες, ευχαριστώ τον πρόεδρο που το έκανε πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος».
Για όσα ξέρει για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, έχω έρθει για να κατακτήσω τίτλους».
Για τους αγώνες με την Ρέιντζερς: «Έπαιξε ρόλο ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στο Champions League για να έρθω. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε αυτούς τους δύο αγώνες για να προχωρήσουμε».