Αθλητικά

Πιάνει δουλειά ο Μαρινάκης-Ραντεβού με Λίνεν- Επιστρέφει ο Τζόλε

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα τους "ερυθρόλευκους" και ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας καλείται να κάνει γρήγορες και σωστές κινήσεις. Ραντεβού την Κυριακή με τον Λίνεν που θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Δεδομένη η επιστροφή του Τζόρτζεβιτς.

Προτεραιότητα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί το θέμα του προπονητή. Μπορεί ο Σωκράτης Κόκκαλης να είχε συμφωνήσει σε ολα με τον Έβαλντ Λίνεν και ο ίδιος ο εφοπλιστής να ήταν ενήμερος για τις εξελίξεις, ωστόσο ο Μαρινάκης είχε τοποθετηθεί δημόσια, πριν από λίγο καιρό, υπέρ του Βαλβέρδε και δεν αποκλείονται εκπλήξεις στο σημερινό ραντεβού των δύο ανδρών.

Ο Γερμανός τεχνικός που έμεινε ελεύθερος από την Μόναχο 1860 ήρθε χτες στην Ελλάδα έτοιμος να πιάσει δουλειά, όμως περιμένει το τελικό ΟΚ από τον νέο ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ο Μαρινάκης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Πρέτρανγκ Τζόρτζεβιτς στην ομάδα, δίνοντας του  το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Στα μεταγραφικά για την ώρα υπάρχει στασιμότητα, όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ψάχνει το όνομα που θα κάνει αίσθηση στον κόσμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εκτός All Star Game ο Στεφ Κάρι
Ο 36χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει σύνδρομο επιγονατιδομηριαίου πόνου και θα χάσει τη γιορτή του NBA την Κυριακή
Ο Στεφ Κάρι