Αθλητικά

Πολλές αλλαγές από Ζαρντίμ στο Κύπελλο

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στη βασική ενδεκάδα και να αποδείξουν πως αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής θα έχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές στον αγώνα της Τετάρτης με την Παναχαϊκή για το κύπελλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει τους Κάρολ, Τοροσίδη, Μοδέστο, Μανιάτη, Αμπντούν και Μασάντο, κάνοντας το απαραίτητο ροτέισον στο ρόστερ του.

Ο Ντιακιτέ θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ και ο Φέισα θα γυρίσει στην μεσαία γραμμή της ενδεκάδας. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ιμπαγάσα στον άξονα, θα πάρουν ευκαιρίες στα άκρα οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος, ενώ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας θα κάτσει ο Μέγκιερι.

Παράλληλα, πιθανό είναι να αγωνιστούν και οι Ζαραδούκας, Παπάζογλου, Πάντελιτς αν όχι από την αρχή, πάντως να περάσουν ανάλογα και με την εξέλιξη στον αγώνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα