Αθλητικά

Πρόεδρος του Πανιωνίου ο Γιώργος Κιντής

Η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ενέκρινε ομόφωνα το νέο διοικητικό συμβούλιο με πρόεδρο τον Γιώργο Κιντή.

Νέα σελίδα στην ΠΑΕ Πανιώνιοςμετά την ομόφωνη έγκριση του διοικητικού συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιντής είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου ο οποίος παρουσίασε το πλάνο του στους παρευρισκόμενους.

Το νέο Δ.Σ

Γεώργιος Κιντής, Παύλος Κορκίδης, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Σίμος Καμχής, Μενέλαος Δημητρίου, Γεώργιος Ζυγούρης, Γεώργιος Ζερβακάκος, Ιωάννης Παυλόπουλος, Στυλιανός Χαϊδούτης, Γεώργιος Πλεξίδας, Κων/νος Τσακίρης, Γεράσιμος Βεντούρης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ζαππείου: Άρχισαν τα έργα ανακατασκευής του, ιστορική ημέρα για ΕΟΕ και ελληνικό υγρό στίβο
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η εγκατάσταση θα αποτελέσει βασικό προπονητικό και αγωνιστικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης
ΦΩΤΟ ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ