Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Προσπάθεια για να ξεκινήσουν Superleague 2 και Volley League, αναμένεται η απόφαση

Προσπάθεια για να ξεκινήσουν Superleague 2 και Volley League, αναμένεται η απόφαση

Οι υγειονομικές Αρχές είναι αυτές που θα καθορίσουν εάν θα ανάψει «πράσινο» ή «κόκκινο» φως για την εκκίνηση των πρωταθλημάτων σε Superleague 2 και Volley League.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (08.01.2021) μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων με τον πρόεδρο την ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, τον πρόεδρο της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Γιώργο Μπαντή, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και συντονιστή της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής, Γιώργο Μαυρωτά.

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή το αίτημα του υφυπουργείου Αθλητισμού για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων της Super League 2 και Volley League Ανδρών (το επόμενο σαββατοκύριακο) και σε αυτήν δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Αυτό άλλωστε που υπογραμμίστηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού είναι η πειθαρχία και ο έλεγχος που χαρακτηρίζουν τους αθλητές, στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν απρόσκοπτα στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, πάντα υπό την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Θυμίζουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν αρχίσει προπονήσεις και τα μοριακά τεστ που γίνονται, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, είναι όλα αρνητικά

Πλέον απομένει η απόφαση των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι αφού άκουσαν όλο το σχέδιο της επανεκκίνησης, μέσα σε ασφαλή πλαίσια, καλούνται να ανάψουν το πράσινο φως.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις