Αθλητικά

Προσβλήθηκε από ελονοσία ο Ντρογκμπά

Ο προπονητής του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή, Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε ότι ο λόγος που αισθανόταν ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό, ήταν η ελονοσία. "Ευτυχώς όλα είναι καλά τώρα", τόνισε ο Ιταλός.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Προσβλήθηκε από κάποιον ιό και φαινόταν εξουθενωμένος στις προπονήσεις. Τώρα γνωρίζουμε πολύ καλά πως ήταν ελονοσία. Του είχαμε δώσει κάποιες μέρες άδεια και όταν επέστρεψε είχε τον ιό”, δήλωσε ο Αντσελότι, ο οποιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο επιθετικός της Τσέλσι ξεπέρασε το πρόβλημα.

“Τώρα είναι εντάξει και θα επανέλθει άμεσα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μετά την θεραπεία θα είναι σίγουρα καλύτερα”, κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα