Αθλητικά

Πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με Βούκιτς

Ένα νέο πρόβλημα -μετά από αυτό του Κώστα Σταφυλίδη- προέκυψε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη για τον Γιώργο Δώνη, αφού είδε τον Ζβόνομιρ Βούκιτς να αποχωρεί από το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Σέρβος μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Την Πέμπτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για θλάση β’ βαθμού.

Κατά τα αλλά Οι Κουμάλο, Κωνσταντινίδης, Πέλκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Σταφυλίδης.

Διαβάστε ακόμα…

Δεν άλλαξε…κανένα ο Σαββίδης – Η αιρετή διοίκηση του ΠΑΟΚ

Ο Δώνης το έκανε όπως…ο Μουρίνιο αλλά αποβλήθηκε (VIDEO)

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ – Ένα μήνα εκτός ο Σταφυλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα