Αθλητικά

Ρεάλ Μαδριτης – Θέλτα 3-2: Αγχωτική νίκη πριν πάει στην έδρα της Μπαρτσελόνα, για να παίξει τα «ρέστα» της στη La Liga

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε δυο γκολ κόντρα στη Θέλτα

Σε “θρίλερ” εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Θέλτα στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, με τη “βασίλισσα” να επικρατεί με δυσκολία (3-2), για την 32η αγωνιστική στη La Liga.

Η νίκη αυτή επέτρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου, μια εβδομάδα πριν πάει στην έδρα της πρωτοπόρου, Μπαρτσελόνα, για να παίξει τα… ρέστα της για τον φετινό τίτλο στην Ισπανία, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φετινό φινάλε στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φάνηκε να “καθαρίζει” το ματς από το πρώτο του ημίχρονο, όταν μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε δύο γκολ με τον Γκιουλέρ (33′) και τον Εμπαπέ (39′). Ο 20χρονος Τούρκος διεθνής μέσος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ρεάλ και στο 48′ έδωσε στον Γάλλο επιθετικό την ασίστ για να πετύχει το δεύτερο τέρμα του.

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες της ομάδας από το Βίγκο έβαλαν… δύσκολα στους γηπεδούχους και μείωσαν με τους Ροντρίγκες (69′) και Σβέντμπεργκ (77′). Τελικά, οι φιλοξενούμενου δεν κατάφεραν να “σοκάρουν” τους “μερένγκες”, με το 3-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Ράγιο Βαγεκάνο – Χετάφε 1-0

(7′ Λεζέν)

Αλαβές – Ατλέτικο 0-0

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα 4-2

(2′ 39′ Πέρεθ, 33′ Μπάρι, 71′ Πεπέ / 66′ Σάντος, 81′ πεν. Ορόθ)

Λας Πάλμας – Βαλένθια 2-3

(45+2′ πεν. Ραμίρες, 83′ ΜακΜπέρνι / 22′ 58′ Ντούρο, 75′ αυτ. Σουάρεθ)

Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 1-2

(6′ Σάντσεθ / 54′ Ραφίνια, 61′ Λόπεθ)

Ρεάλ – Θέλτα 3-2

(33′ Γκιουλέρ, 39′ 48′ Εμπαπέ / 69′ Ροντρίγκες, 76′ Σβέντμπεργκ)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα