Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σάκη Δεληγιώργη, με τον παραολυμπιονίκη να χάνει τη ζωή του σε δυστύχημα με τετράτροχο όχημα (γουρούνα), στο όρος Λεκάνη του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα.
Ο Έλληνας παραολυμπιονίκης σκοτώθηκε απολαμβάνοντας μια ορεινή διαδρομή με το όχημα του, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτό ανατράπηκε σε ρεματιά, τον καταπλάκωσε και του προκάλεσε θανάσιμα τραύματα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η τραγική είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, την τοπική κοινωνία και ολόκληρη τη χώρα, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι άνθρωποι του Παραολυμπιακού Κινήματος, που έχασαν έναν σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο.
Ο ξάδερφος του εκλιπόντος, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξέφρασε την απορία και τη θλίψη του για το δυστύχημα, τονίζοντας ότι ο Σάκης ήταν πολύ προσεκτικός και έμπειρος οδηγός. «Μου κάνει εντύπωση, θέλω να δω πού έγινε», δήλωσε συγκινημένος.
Η Αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.