Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Σέρχιο Ρίκο: Φανέλες και πανό στήριξη για τον Ισπανό τερματοφύλακα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή

Σέρχιο Ρίκο: Φανέλες και πανό στήριξη για τον Ισπανό τερματοφύλακα που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή
Reuters

Το φετινό φινάλε της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1 είχε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης προς τον Σέρχιο Ρίκο, τον τερματοφύλακα της ομάδας που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Κανένας στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξέχασε τον Σέρχιο Ρίκο, στον τελευταίο φετινό αγώνα της ομάδας για τη Ligue 1. Ο Ισπανός τερματοφύλακας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, (υπέστη κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία, μετά από πτώση που είχε από άλογο) και όλοι στην ομάδα ήθελαν να στείλουν την στήριξή τους στον 29χρονο πορτιέρε της ομάδας.

Στον αγώνα με την Κλερμόν, οι παίκτες των γηπεδούχων φόρεσαν κατά την προθέρμανσή τους φανέλες που είχαν την φωτογραφία του και ένα μήνυμα στήριξης, ενώ οι κανονικές τους εμφανίσεις δεν είχαν το όνομα του κάθε ποδοσφαριστή, αλλά αυτό του Ισπανού τερματοφύλακα.

Στην εξέδρα, εμφανίστηκε μια τεράστια φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν με το Νο16 του Ρίκο, καθώς και ένα τεράστιο πανό με τη φωτογραφία του. Επίσης, στα γκολ που σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο οι Σέρχιο Ράμος και Εμπαπέ, οι σκόρερ ύψωσαν μια φανέλα του Ισπανού τερματοφύλακα, αφιερώνοντας του τα τέρματά τους.

ΦΩΤΟ REUTERS/Benoit Tessier
ΦΩΤΟ REUTERS/Benoit Tessier

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις