Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σημαντική νίκη για Ντάλας, ήττα για Λέικερς

Ο Ντίρκ Νοβίτσκι πανηγυρίζει ένα από τα καλάθια του
Ο Ντίρκ Νοβίτσκι πανηγυρίζει ένα από τα καλάθια του, ΦΩΤΟ REUTERS

Την 2η θέση στην “μάχη” των πλέι-οφ της Δυτικής περιφέρειας “αγκάλιασαν” οι Μάβερικς με τη νίκη τους επί του Ντένβερ. Νέα ήττα για Λέικερς από την “αδιάφορη” Νέα Ορλεάνη.

Με πρωταγωνιστή τον Ντίρκ Νοβίτσκι που σημείωσε 34 πόντους και έιχε 10 ασίστ και 10 ριμπάουντ, το Ντάλας νίκησε 109-93 το Ντένβερ και πλέον το χωρίζει μια νίκη από την πιο κοντινή αντίπαλο του, Γιούτα, που ακολουθεί στην τρίτη θέση. Αν και οι “Μαβς” δεν αντιμετώπισαν το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα, με βάση την κρισιμότητα του, έκαμψαν την αντίσταση των Νάγκετς, οι οποίοι δεν είχαν σε καλή μέρα τον Καρμέλο Άντονι. Ο σταρ των φιλοξενούμενων περιορίστηκε από τον Σον Μάριον και σημείωσε μόλις 10 πόντους.

Εκνευρισμός στο Λος Άντζελες, από την ήττα με 108-100 από τη Νέα Ορλεάνη. Στόχος των Χόρνετς από την αρχή ήταν να “αποδιοργανώσουν” τον Κόμπε Μπράιαντ και το έκαναν, καθώς σημείωσε 10 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Όταν βρήκε το ρυθμό του(συνολικά σημείωσε 31 πόντους), η Νέα Ορλεάνη είχε ήδη πάρει ασφαλές προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρώτος σκόρερ για τη Νέα Ορλεάνη ο Ντέιβιντ Γουέστ με 20 πόντους.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Σάρλοτ-Τορόντο 101-103
Νιού Τζέρσεϊ-Σαν Αντόνιο 90-84
Νέα Ορλεάνη-ΛΑ Λέικερς 108-100
Ντάλας-Ντένβερ 109-93
Γιούτα-Νέα Υόρκη 103-98

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε