Αθλητικά

Σκόκο: Προτιμώ το τραίνο από το ταξί

Έκπληκτοι εμφανίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ για την μετακίνηση τους στο γήπεδο με ταξί.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που παίρνει ταξί, ο Νάτσο Σκόκο απάντησε: “Προτιμώ να μετακινούμαι με τραίνο. Αυτή η εικόνα που βγάζει προς τα έξω το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κακή. Όσον αφορά εμένα πάντως και το μέλλον μου θα το δώ τον Ιούνιο. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει η ΑΕΚ το κύπελλο και να νικάει σε όλους του αγώνες.
 
Ευρηματικός στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο ήταν και ο Μίτσελ που τόνισε: “Πρώτη φορά πάω με ταξί στο γήπεδο αλλά μάλλον πρέπει να συνηθίσω στην ελληνική κουλτούρα”.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα