Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σμάιχελ: «Η επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση μας έδωσε δύναμη»

Σμάιχελ: «Η επίσκεψη του Έρικσεν στην προπόνηση μας έδωσε δύναμη»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ αναφέρθηκε στην ώθηση που έδωσε στους παίκτες της Δανίας η επίσκεψη του Κρίστιαν Έρικσεν στην προπόνηση, πριν από το παιχνίδι με τη Ρωσία.

Οι Δανοί πήραν δύναμη από τον μεγάλο άτυχο του Euro 2020 και διέλυσαν τους Ρώσους με 4-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16”, όπου θα αντιμετωπίσουν απόψε (19:00) την Ουαλία.

«Ήρθε στην προπόνηση και αυτό βοήθησε πολύ τους παίκτες να ακυρώσουν την τελευταία εικόνα που είχαμε από εκείνον. Παίξαμε ανέμελοι, απελευθερωμένοι και είμαι πολύ υπερήφανος για όλους. Το να δω τον Έρικσεν από κοντά και να διαπιστώσω πως ήταν καλά, ήταν κάτι το πολύ σημαντικό, που μας επέτρεψε να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ρωσία», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Λέστερ, για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι κάποιοι παίκτες του έδωσαν μία πραγματικά δυνατή αγκαλιά. Ήταν όμορφο που τον είδα υγιή και σε καλή διάθεση. Ήρθε όταν ήμασταν στο γήπεδο, ήταν μία μεγάλη στιγμή. Εγώ είχα την τύχη να μπορέσω να τον επισκεφτώ στο νοσοκομείο, όμως για κάποια παιδιά ήταν η πρώτη φορά που τον είδαν μετά από εκείνο το ματς με την Φινλανδία στις 12 Ιουνίου. Όταν τον είδαμε, σταμάτησε αμέσως η προπόνηση και όλοι έτρεξαν προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις