Αθλητικά

Σόου από Φορτούνη και Μασούρα στο Αλ Καλίτζ – Αλ Ριγιάντ 4-1

Ελληνικό «χρώμα» είχε η νίκη της Αλ Καλίτζ του Γιώργο Δώνη στη Σαουδική Αραβία

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Γιώργος Μασούρας ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών στη μεγάλη νίκη της Αλ Καλίτζ επί της Αλ Ριγιάντ με 4-1 στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η ελληνική… παροικία που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Δώνης στην Αλ Καλίτζ, ξεχώρισε στη νίκη της Αλ Καλίτζ επί της Αλ Ριγιάντ, με τον Κώστα Φορτούνη να έχει δύο ασίστ και τον Γιώργο Μασούρα να σκοράρει στο τέλος μετά από συνεργασία των δυο τους.

Η ομάδα του Δώνη άνοιξε το σκορ με τον Κινγκ μετά από ασίστ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Πάολο Φερνάντες, με το δεύτερο γκολ να έρχεται μετά από κόρνερ του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης έδωσε στη συνέχεια δύο ασίστ σε Κινγκ και Μασούρα, για να φθάσει τις 5 στο πρωτάθλημα, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

MVP ήταν πάντως ο Κινγκ που έκανε χατ-τρικ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα