Αθλητικά

Στα δικαστήρια πηγαίνει τον Πλατινί η Σιόν

Οι Ελβετοί είχαν προειδοποιήσει ότι θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του προέδρου της UEFA για τον αποκλεισμό της ομάδας από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα και η απειλή έγινε πράξη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος της Σιόν, ο Μισέλ Πλατινί και ο γενικός γραμματέας της UEFA πρέπει να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στα πολιτικά δικαστήρια της Ελβετίας και όχι να στείλουν αντιπροσώπους.

Η Ελβετική ομάδα αποβλήθηκε από το Europa League, διότι έκανε μετεγγραφές αν και κάτι τέτοιο της είχε απαγορευθεί. Αφού πρώτα προσέφυγε στα αθλητικά δικαστήρια τα οποία απέρριψαν τις αιτήσεις της, εν συνεχεία κατέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια και δικαιώθηκε.

Το θέμα βέβαια είναι ότι την απόφαση αυτή δεν μπορούσε να την δεχτεί η UEFA και έτσι η τιμωρία της ίσχυσε κανονικά. Η Σιόν δεν τα παράτησε και προσέφυγε κατά του Πλατινί και του Ινφαντίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα