Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επόμενος αντίπαλος ο Ουγκό Ουμπέρ στη Σανγκάη

Ο Ουγκό Ουμπέρ νίκησε με 2-1 σετ ( 6-4, 1-6, 6-2) τον Μπότικ βαν ντε Ζάντσχουλπ και θα βρεθεί απέναντι από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο δεύτερο γύρο του Shangai Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη) είχε νικήσει νωρίτερα τον Ρίνκι Χιτζικάτα και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ουμπέρ (Νο34 στον κόσμο), ο οποίος του έχει πάρει τον… αέρα τον τελευταίο καιρό.

Ο Γάλλος “μετράει” δύο νίκες σε τρία παιχνίδια με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα, με την πιο σημαντική στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όπου και τον απέκλεισε στο τάι μπρέικ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS