Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Ντάνιελ Άλτμαϊερ: Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης η αναμέτρηση για τον δεύτερο γύρο του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) τον Ντάνιελ Άλτμαϊερ για τον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Roland Garros, όντας το απόλυτο φαβορί κόντρα στον Γερμανό τενίστα, No.83 στον κόσμο.

Ο αγώνας τους θα ανοίξει το πρόγραμμα στο Suzanne Lenglen, δηλαδή θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι (τηλεοπτική μετάδοση από το Eurosport.

Οι δύο παίκτες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο tour και ο νικητής θα παίξει στη φάση των «32» με Λορέντζο Σόνεγκο ή Ζιζέν Ζανγκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
4