Αθλητικά

Στη Ρωμαϊκή αρένα ο ΠΑΟ

Το 3-2 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους πράσινους, οι οποίοι απαλλαγμένοι από το άγχος θέλουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Ρόμα. 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το σημερινό ματς με την Ρόμα το οποίο θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του είναι να ξεχάσουν το ματς με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και να επικεντρωθούν στη μάχη κόντρα στην παρέα του Τότι.

Ο καπιτάνο θα απουσιάσει από το ματς και αυτό σίγουρα κάνει πιο εύκολο το έργο των πράσινων.

Ο Νιόπλιας μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς:


ΦΩΤΟ EUROKINISSI
 

“Πρέπει να προσέξουμε την αρχή του αγώνα. Η Ρόμα θα μπει δυνατά και θα μας πιέσει για να σκοράρει. Εμείς θέλουμε να αντέξουμε και στη συνέχεια να μπορέσουμε με αντεπιθέσεις να απειλήσουμε τη Ρόμα. Θα κάνουμε αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε αμυντικά.”
 
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Βύντρα, Σαριέγκι και Καντέ, με τον Μαρίνο δεξιά και τον Σπυρόπουλο στα αριστερά. Στα χαφ θα παίξουν οι Κατσουράνης, Σιμάο και μπροστά Χριστοδουλόπουλος, Νίνης και Σισέ. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις φαίνεται ότι ο Νιόπλιας θα αφήσει στον πάγκο τους Λέτο, Σαλπιγγίδη, Καραγκούνη όπως και τον ανέτοιμο Ζιλμπέρτο Σλίλβα,


ΦΩΤΟ REUTERS

Από την άλλη ο Ρανιέρι εκτός του Τότι και του Τόνι δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Πιζάρο. Οι Ρωμαίοι περιμένουν  περίπου 45.000 φίλαθλους να βρεθούν στις εξέδρες του Ολίμπικο. 7000 θα είναι οι οπαδοί του τριφυλλιού.

7 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟ στη Ρώμη

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00.  

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα