Αθλητικά

Στη Σάλκε ο Γκσπούρνινγκ!

Τεράστια επιτυχία για τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. Ο πρώην γκολκίπερ των Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Πλατανιά μετά από μία σεζόν στις ρεζέρβες της Σάλκε, κέρδισε, σε ηλικία 34 ετών, συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα των "Βασιλικών Μπλε".

Ο Αυστριακός κίπερ είχε περάσει από τη χώρα μας τη διετία 2010-2012, φορώντας τη φανέλα της Ξάνθης και συνεχίζοντας την εξαιρετική παράδοση των “Ακριτών” με τους ξένους γκολκίπερ.

Στη συνέχεια μετέβη στο MLS για να αγωνιστεί με τη φανέλα των Σιάτλ Σάουντερς, ενώ επέστρεψε στη χώρα μας το 2014, αγωνιζόμενος σε ΠΑΟΚ και Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο