Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Στην Αθήνα ο Σιμόες – “ΑΕΚάρα… μεγάλη ομάδα”

Στην Αθήνα ο Σιμόες – “ΑΕΚάρα… μεγάλη ομάδα”

Γεμάτος ενθουσιασμό και διάθεση να πετύχει με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Αντρέ Σιμόες, κατά την άφιξη του στην Αθήνα – Η υπόσχεση που έδωσε και το σύνθημα στα ελληνικά

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενεζέλος” η πτήση του παίκτη της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας, Ανδρέας Δημάτος ήταν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν. Μαζί τους και κάποιοι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», που του έκαναν δώρο ένα κασκόλ της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος ήταν αρκετά ευδιάθετος και φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε. «Είναι το πρώτο δώρο», είπε χαμογελώντας στα αγγλικά για το κασκόλ που του δόθηκε και έπειτα: «Σας ευχαριστώ πολύ», στα ελληνικά.

Στις δηλώσεις του, ο Σιμόες έδειξε απόλυτα έτοιμος και συνειδητοποιημένος
. «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα. Είμαι σίγουρος πως πήρα τη σωστή απόφαση. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία με πολύ κόσμο. Είμαι παίκτης της ομάδας, είμαι ένας πολεμιστής μέσα στο γήπεδο και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλεύω σε κάθε ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό για να μπορέσει να πάρει η ΑΕΚ τους τίτλους που αξίζει», ανέφερε και στη συνέχεια φώναξε στα ελληνικά: «ΑΕΚάρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε