Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με τον κορονοϊό, με την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (7/2) να αναβάλλεται.

Οι «πράσινοι» στα τεστ που διενεργήθηκαν μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ αλλά και σήμερα Σάββατο είδαν ακόμη τρία μέλη της αποστολής να βρίσκονται θετικά στον κορονοϊό, φτάνοντας τα τέσσερα συνολικά.

Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, πράγμα που και θα γίνει, καθώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στο πράσινο στρατόπεδο.

Τα μέλη της αποστολής του «τριφυλλιού» δεν έχουν ταξιδέψει για τη συμπρωτεύουσα ούτε έχει πραγματοποιηθεί η μεσημεριανή προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως τρία ακόμη μέλη της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στον Covid-19. Η κατάσταση των τεσσάρων συνολικά νοσούντων παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Παράλληλα, λόγω της έκτακτης κατάστασης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα αιτηθεί από τον ΕΣΑΚΕ την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις