Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα με κρούσμα κορονοϊού

«Συναγερμός» στον ΠΑΣ Γιάννινα με κρούσμα κορονοϊού
Intime.gr

Κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα να κάνει σε λίγες ώρες επαναληπτικά τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά, λίγες ημέρες πριν η ομάδα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε αγώνα ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Mέλος του προσωπικού του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε θετικό στον κορoνοϊό. Η ομάδα των Ιωαννίνων ενημέρωσε πως το μέλος της ομάδας ήταν ασυμπτωματικό και πως η ΠΑΕ έθεσε άμεσα σε εφαρμογή το προβλεπόμενο υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα γίνουν σε λίγες ώρες επαναληπτικά τεστ για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά. Θυμίζουμε ότι η ομάδα έχει μπροστά της εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (24.04.2021) για τα play off της Superleague αλλά η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τη Μεγάλη Τετάρτη (28.04.2021 – 19:00).

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκε ένα θετικό δείγμα μεταξύ του προσωπικού, ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.

Τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο για τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδα μας.

Ο επόμενος έλεγχος έχει προγραμματιστεί για σήμερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις