Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Συνάντηση Γκρέταρσον – Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ τα είπε για περίπου μιάμιση ώρα με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ενώ το παρών στους Θρακομακεδόνες έδωσαν και οι Αδαμίδης, Δημητριάδης. Αναλαμβάνει πόστο ο Μπατίστα.

 

Ο προπονητής της “Ένωσης” ευχήθηκε στον Ισλανδό καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ ο Γκρέταρσον ζήτησε την συνεργασία με τον Μπάγεβιτς αλλά και με όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να έρθει η επιτυχία.

 
Στο ίδιο μήκος κύματος και Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η ΑΕΚ και ζήτησε άψογη συνεργασία για να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Επίσης, άλλος ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Ντανιέλ Μπατίστα αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στο περιθώριο του φιλικού αγώνα των παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Ιωνικού, που γίνεται για δέκατη συνεχόμενη χρονιά για τις “χαμένες πατρίδες”, έχει δεχθεί κρούση για να αναλάβει τις ακαδημίες της “Ένωσης” από την επόμενη σεζόν, ωστόσο δεν θέλησε να πει περισσότερα.

 
Στην προπόνηση που έγινε νωρίτερα οι Τζιμπούρ, Νέμεθ και Γιάχιτς δεν συμμετείχαν αφού ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ατομικά γυμνάστηκε ο Σάχα. Όλοι εκτός από τον Γιάχιτς αναμένεται να είναι έτοιμοι για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε