Αθλητικά

Συνελήφθησαν 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού για εμπρησμό στην ΓΑΔΑ!

Μετά το τέλος του αγώνα πόλο του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, μερίδα οπαδών πέταξε κροτίδα στην είσοδο της ΓΑΔΑ με αποτέλεσμα να καεί ο φοίνικας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που γέμισαν το Ιλίσιο κολυμβητήριο και δεν έκαναν το παραμικρό εντός της πισίνας, όταν τελείωσε το ματς κατευθυνόμενοι προς το σύνδεσμο στην Λ. Αλεξάνδρας, πέταξαν κροτίδα στο κεντρικό παρτέρι μπροστά από την είσοδο της ΓΑΔΑ.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και κάηκε ο φοίνικας. Οι οπαδοί έφτασαν στο σύνδεσμο και η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση αναζητώντας τους υπαίτιους.

Έκανε 30 προσαγωγές και οι 21 θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για εμπρησμό από κοινού και παράβαση του νόμου περί όπλων.

“Κόκκινο” το ντέρμπι των “αιωνίων”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα