Λουκ Σίκμα και Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα μπασκετική σεζόν. Απομένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Λουκ Σίκμα δεν κατάφερε να πείσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής και δεν πρόκειται να παραμείνει στους Πειραιώτες. Αυτό που απομένει είναι η επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Αμερικανό φόργουορντ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Σίκμα με τον Ολυμπιακό, ήταν για 1+1 χρόνο. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης κι έτσι η συνεργασία των δυο πλευρών θα τερματιστεί άμεσα.
Την σεζόν 2023/24 ο Σίκμα είχε 6.2 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην Basket League (5 αγώνες) και 2.7 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague (22 αγώνες).