Αθλητικά

Την Τρίτη (08/09) η κηδεία του Σταϊκόπουλου – Η παράκληση της οικογένειας

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το περασμένο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου κι αύριο Τρίτη (08/08) θα τελεστεί η κηδεία του στο Κοιμητήριο της Βουλιαγμένης.

Για την κηδεία, παράκληση της οικογένειας του Σταϊκόπουλου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Αλέξης Σταϊκόπουλος υπήρξε παίκτης και προπονητής υποδομών στο Ναυτικό Ομιλο Βουλιαγμένης, ενώ στη συνέχεια διετέλεσε επί σειρά ετών πρώτος τεχνικός του ΝΟ Καλαμακίου, με τον οποίο συμμετείχε για τέσσερις περιόδους (2011-12 και 2014-17) στην Α1. Το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από τις πισίνες και είχε επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, εκ μέρους του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια του Σταϊκόπουλου και τα βαθιά συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Ζαππείου: Άρχισαν τα έργα ανακατασκευής του, ιστορική ημέρα για ΕΟΕ και ελληνικό υγρό στίβο
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η εγκατάσταση θα αποτελέσει βασικό προπονητικό και αγωνιστικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης και κολύμβησης
ΦΩΤΟ ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ