Συμβαίνει τώρα:
Athens Santa Run 2025: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα μέχρι τις 11 το πρωί
Αθλητικά

Το… σήκωσε με ανατροπή ο Τζόκοβιτς (VIDEO)

Τι κι αν έχασε το πρώτο σετ, ο Σέρβος τενίστας έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 τον Άντι Μάρεϊ και κατέκτησε το τουρνουά της Σανγκάης, παίρνοντας “εκδίκησή” από τον Βρετανό για τις πρόσφατες ήττες του στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και στο πρόσφατο US Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό της Σανγκάης, επικρατώντας 2-1 σετ του Άντι Μάρεϊ. Ο Σέρβος τενίστας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βρετανού με ανατροπή.

Ο Μάρεϊ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 7-5, όμως η συνέχεια ανήκε στον Τζόκοβιτς, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε στο δεύτερο σετ, το οποίο κατέκτησε με 7-6 και στην συνέχεια πήρε τη νίκη στο τρίτο σετ, επικρατώντας 6-3.

Ο αγώνας διήρκησε τρεις ώρες και είκοσι λεπτά. Ο Τζόκοβιτς είχε πανηγυρίσει πριν λίγες ημέρες τον τίτλο και στο Πεκίνο, αποδεικνύοντας πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα