Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τρίκαλα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή στον αγώνα ΑΟΤ – Ζάκυνθος

Τρίκαλα: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση του ποδοσφαιριστή στον αγώνα ΑΟΤ – Ζάκυνθος

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που κατέρρευσε ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ στο γήπεδο των Τρικάλων που βγήκε στη δημοσιότητα. Το γήπεδο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές «πάγωσαν» από το γεγονός.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η μπάλα φτάνει στην περιοχή από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ζακύνθου, στον αγώνα της Γ’ Εθνικής εναντίον του ΑΟΤ στα Τρίκαλα.

Την ώρα που ένας άλλος παίκτης της Ζακύνθου κάνει κεφαλιά, φαίνονται αναστατωμένοι οι παίκτες του ΑΟΤ να φωνάζουν στους γιατρούς να μπουν μέσα και τον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων να καταρρέει στα χέρια ενός συμπαίκτη του.

Η αγωνία ήταν μεγάλη για την κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ, όμως η άμεση επέμβαση των γιατρών της ομάδας και των ανθρώπων του γηπέδου των Τρικάλων ήταν καθοριστική, καθώς έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο αθλητή και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ υπέστη επιληπτικό επεισόδιο και στη συνέχεια κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, συνήλθε και θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του επιληπτικού επεισοδίου.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας μεταξύ ΑΟΤ και Ζακύνθου έληξε 2-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις