Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: “Πράσινη” δοκιμασία στην Ισπανία

Βαλένθια – Παναθηναϊκός: “Πράσινη” δοκιμασία στην Ισπανία

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη διαβολοβδομάδα του στη Euroleague από τη “Λα Φοντέτα”, όπου απόψε (22:00, Novasports 1, newsit) θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, για την ένατη αγωνιστική.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα θα παλέψει για την τρίτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, έχοντας, βέβαια, αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία έχει ρεκόρ 4-3 και παρουσιάζεται ακόμα καλύτερη από την περασμένη σεζόν.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει στην Ισπανία με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά να μην είναι δεδομένη η συμμετοχή του στον αγώνα.

Με τρεις απουσίες θα υποδεχτεί τους “πράσινους” η Βαλένθια, καθώς ο Βέλγος γκαρντ Σαμ Βαν Ρόσομ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός για να προφυλαχτεί. Ο Χάουμε Πονσαρνάου δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Βάνια Μαρίνκοβιτς και Χοάν Σάστρε

Διαιτητές του αγώνα Βαλένθια-Παναθηναϊκός ορίστηκαν οι Φερνάντο Ρόκα (Πορτογαλία), Τόμισλαβ Ορντόφ (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις