Δευτέρα, 17 Ιουν.
29oC Αθήνα

Βερολίνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα άτομο μετά από συμπλοκή, άλλοι 2 σοβαρά τραυματίες

Βερολίνο: Μάχη για τη ζωή του δίνει ένα άτομο μετά από συμπλοκή, άλλοι 2 σοβαρά τραυματίες

Ένας άνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο του Βερολίνου ύστερα από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25.05.2024) στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee. Δεν είναι σαφές αν συνδέεται με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που βρίσκονται στη γερμανική πρωτεύουσα για το Final 4 της Euroleague. 

Τα επεισόδια ανάνεσα σε οπαδούς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, μια μέρα πριν από τον μεγάλο τελικό του Final Four της Euroleague σημειώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 23:00.

Λίγη ώρα αργότερα, με ανακοίνωσή της στο twitter, η Πυροσβεστική έκανε γνωστό ότι από συμπλοκή ατόμων στον σιδηροδρομικό σταθμό Prenzlauer Allee, 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας χαροπαλεύει και άλλοι δυο είναι σοβαρά τραυματίες. 

Η ανακοίνωση των αρχών του Βερολίνου αναφέρει ότι χρειάστηκε να επέμβουν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες σε 12 άτομα. 

Τραυματίες είναι:

1 άτομο έχει τραύματα που απειλούν τη ζωή του 

2 άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα και 

9 άτομα έχουν ελαφρά τραύματα. 

 

Εκτός από τους οπαδούς Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Φενέρμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκονται στο Βερολίνο για το Final Four της Euroleague, στη γερμανική πρωτεύουσα βρίσκονται επίσης οι οπαδοί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Καϊζερσλάουτερν, των δυο ομάδων που διεκδίκησαν το Κύπελλο Γερμανίας, με τη Μπάγερ να νικά 1-0 και να κάνει το νταμπλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις