Αθλητικά

Βραδιά αστέρων και φιλοξενούμενων

Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Σαχτάρ και Άρσεναλ πήραν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες, ενώ η Μίλαν απέσπασε την ισοπαλία από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Μόνο η Ρόμα και η Σπαρτάκ Μόσχας νίκησαν από τους γηπεδούχους στην πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Με δύο γκολ του Σβάισταϊνγκερ (το δεύτερο στο 89΄) η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να ανατρέψει το σκορ στην Ελβετία και να πάρει τη νίκη με 1-2 επί της  Βασιλείας.

Νίκη στο τέλος και για την Ρεάλ που χάρη στο γκολ του Ντι Μαρία στο 83΄κατάφερε επιβληθεί της Οσέρ και να ανέβει στην κορυφή του ομίλου, μετά και το ισόπαλο 1-1 του Άγιαξ με την Μίλαν.
 

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα με 3-1 από το Βελιγράδι επί της Παρτιζάν, ενώ με πρωταγωνιστή τον Λουίς Αντριάνο η Σαχτάρ ταπείνωσε την Μπράγκα στην Πορτογαλία με 0-3.
 
Για τον 6ο όμιλο ένα 20λεπτο ήταν αρκετό για την Τσέλσι για να καθαρίσει το ματς με την Μαρσέιγ, ενώ νωρίτερα η Σπαρτάκ Μόσχας έκανε επίδειξη δύναμης επικρατώντας της Ζίλινα με 3-0.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ε’ Όμιλος
Βασιλεία-Μπάγερν Μονάχου 1-2 (18′ Φράι – 56′ πεν., 89′ Σβαϊνστάιγκερ)
Ρόμα-Κλουζ 2-1 (69′ Meξές, 71′ Μποριέλο – 78′ Ράντα)

Στ’ Όμιλος
Σπαρτάκ Μόσχας-Ζίλινα 3-0 (33′, 65′ Άρι, 89′ Ίμπσον)
Τσέλσι-Μαρσέιγ 2-0 (8′ Τέρι, 28′ πεν. Ανελκά)

Ζ’ Όμιλος

Οσέρ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (82′ Ντι Μαρία)
Άγιαξ-Μίλαν 1-1 (23′ Χαμνταουί – 37′ Ιμπραΐμοβιτς)

Η’ Όμιλος

Παρτιζάν-Άρσεναλ 1-3 (33′ πεν. Κλέο – 15′ Αρσάβιν, 71′ Σαμάκ, 82′ Σκιλασί)
Μπράγκα-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-3 (56′, 72′ Loυίς Αντριάνο, 90+1΄ Κόστα)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Παυλίδης σκόραρε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μπράγκα αλλά η Μπενφίκα χάνει το Champions League από την Σπόρτινγκ
Νέα γκέλα η Μπενφίκα παρά το γκολ του Έλληνα επιθετικού (2-2) - Η Σπόρτινγκ πήρε προβάδισμα για το Champions League μετά το 4-1 στην έδρα της Ρίο Άβε, σε ματς που ο Μάντσα έβαλε αυτογκόλ
ΦΩΤΟ REUTERS