Αθλητικά

Βρέθηκε “οπλοστάσιο” στο Άρης Νικαίας – ΑΕΚ!

Κατά τη διεξαγωγή του αγώνα χάντμπολ Άρης Νικαίας-ΑΕΚ, ο φύλακας του γηπέδου βρήκε στον περιβάλλοντα χώρο του ένα μικρό... οπλοστάσιο.
Πιο συγκεκριμένα, ο φύλακας του γηπέδου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εντόπισε μέσα σε θάμνους έντεκα μολότοφ, 2 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων, 3 ναυτικές φωτοβολίδες, καδρόνια και ρόπαλα.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Κλειστού Γυμναστηρίου “Πλάτων”, σε έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα δεν είχε βρεθεί το παραμικρό.
 
Στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 80 φίλοι της Ένωσης, όπως άλλωστε και τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, ώστε να επιβάλουν την τάξη.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα